Вплив розвитку «розумних міст» на економічну динаміку регіону - Деравчук, Віктор Олександрович (Ірпінь, 2026)
Магістерське дослідження розглядає динаміку теоретичного обґрунтування та аналізі впливу технологій «розумного міста» на показники економічної динаміки регіонів, а також розробці стратегічних рекомендацій щодо впровадження концепції Smart City для забезпечення сталого розвитку та повоєнного відновлення територій в умовах цифровізації економіки

The master's research examines the dynamics of theoretical substantiation and analysis of the impact of "smart city" technologies on indicators of economic dynamics of regions, as well as the development of strategic recommendations for the implementation of the Smart City concept to ensure sustainable development and post-war reconstruction of territories in the context of digitalization of the economy
Keywords: Smart City; економічна динаміка; розумне місто; сталий розвиток; повоєнне відновлення; Smart City; economic dynamics; smart city; sustainable development; post-war recovery