Українська мова за професійним спрямуванням. Практичні заняття. Самостійна робота (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 96217) - Марчук, Людмила Миколаївна; Сукаленко, Тетяна Миколаївна; Бойчук, Віра Олексіївна (Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, 2020)
Посібник призначений для користування на практичних заняттях з курсу "Українська мова за професійним спрямуванням" та для самостійної роботи студентів.

The manual is intended for use in practical classes on the course "Ukrainian Language for Professional Purposes" and for independent work by students.
Keywords: українська мова; професійне спрямування; самостійна робота студентів; Ukrainian language; professional orientation; independent work of students