Бюджетування як складова податкового консультування - Дуб, Ольга Анатоліївна; Dub, Olha Anatoliyivna (Ірпінь, 2024)
У роботі досліджено теоретичні, організаційні, методичні та практичні аспекти бюджетування як складової податкового консультування підприємства АТ «Київмедпрепарат». Сформульовані нові завдання та функції діяльності управлінського персоналу АТ «Київмедпрепарат» в напрямку підвищення ефективності податкового консультування на підприємстві. консультування юридичних осіб.

Theoretical, organizational, methodical and practical aspects of budgeting as a component of tax consulting of JSC "Kyivmedpreparat" enterprise are investigated in the work. New tasks and functions of the management staff of JSC "Kyivmedpreparat" were formulated in the direction of increasing the efficiency of tax consulting at the enterprise. consulting of legal entities.
Budgeting as a component of tax consulting
Keywords: оподаткування; експортні операції; облік; контроль; консультування; taxation; export operations; accounting; control; consulting