Виробничий потенціал як базис бізнес-процесів підприємства скляної промисловості - Руденко, Андрій Сергійович (Ірпінь, 2025)
Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, безпосередньо присвячених темі дослідження, висновків, списку використаних літературних джерел. Робота виконана в логічній послідовності, чітко структурована, а її зміст розкриває поставлену мету і завдання. В першому розділі досліджено сутність та методичні підходи щодо управління виробничим потенціалом підприємства. В другому розділі проаналізовано господарську діяльність підприємства ПрАТ «Костопільський завод скловиробів»; зроблено оцінку складових елементів виробничого потенціалу підприємства. В третьому розділі надано рекомендації щодо обґрунтування напрямів удосконалення виробничого потенціалу як базису бізнес-процесів підприємства скляної промисловості.

The qualification work consists of an introduction, three sections directly devoted to the topic of the research, conclusions, and a list of used literature sources. The work is carried out in a logical sequence, clearly structured, and its content reveals the set goal and objectives. The first section examines the essence and methodological approaches to managing the production potential of the enterprise. The second section analyzes the economic activities of the enterprise PJSC "Kostopil Glass Products Plant"; an assessment of the constituent elements of the production potential of the enterprise is made. The third section provides recommendations for substantiating the areas of improving the production potential as the basis of the business processes of the glass industry enterprise.
Keywords: потенціал; управління; підприємство; виробничий потенціал; бізнес-процеси; potential; management; enterprise; production potential; business processes