Форми контролю публічних закупівель - Пітель , Ганна Миколаївна (Ірпінь, 2026)
У кваліфікаційній роботі визначено напрямки удосконалення форм контролю публічних закупівель в Україні для підвищення його ефективності та посилення фінансової відповідальності учасників публічних закупівель

The qualification work identifies areas for improving forms of public procurement control in Ukraine to increase its efficiency and strengthen the financial responsibility of public procurement participants
Keywords: публічні закупівлі; електронна система закупівель; форми контролю публічних закупівель; розгляд скарг; Prozorro; public procurement; electronic procurement system; forms of public procurement control; complaint handling; Prozorro