Бюджетно-податкові інструменти державного регулювання економіки в умовах військового стану в Україні - Козлов, Євген Миколайович (Ірпінь, 2025)
У роботі автор дослідив бюджетно-податкові інструменти в умовах військового стану: досвід України та міжнародну практику, проаналізував використання бюджетно-податкових інструментів в умовах військового стану в Україні. У третьому розділі були запропоновані шляхи удосконалення бюджетно-податкових інструментів для ефективного державного регулювання економіки Україні в умовах військового стану

In the work, the author investigated budgetary and tax instruments under martial law: the experience of Ukraine and international practice, analyzed the use of budgetary and tax instruments under martial law in Ukraine. In the third section, ways to improve budgetary and tax instruments for effective state regulation of the economy of Ukraine under martial law were proposed
Keywords: фіскальна політика; бюджетно-податкові інструменти; економічне відновлення; міжнародний досвід; податкові стимули; fiscal policy; fiscal instruments; economic recovery; international experience; tax incentives