Електронні документи: залучення спеціаліста до збирання та використання під час кримінального провадження - Чигрина, Галина Леонідівна (Інститут кримінального права і прикладної кримінології, 2017)
Метою дослідження є визначення особливостей та удосконалення процесуального порядку залучення спеціаліста до збирання та використання електронних документів під час кримінального провадження.

The aim of the study is to identify the specifics and improve the procedure for involving a specialist to the collection and use of electronic documents in the course of criminal proceedings.
Keywords: інформація; спеціаліст; електронний документ; доказ; доказування; збирання доказів; використання доказів; кримінальне провадження; information; specialist; electronic document; proof; proving; collection of evidence; use of evidence; criminal proceedings