Організація і методи здійснення державного фінансового контролю - Подзірей, Ярослав Петрович (Ірпінь, 2025)
Розглянуто сутність дослідження та організацію і методів державного фінансового контролю в АТ КБ «Приватбанк». Результати дослідження розкривають організацію та методи здійснення державного фінансового контролю в АТ КБ «Приватбанк», аналіз існуючих підходів та розробку рекомендацій щодо удосконалення процесу фінансового контролю з урахуванням сучасних вимог та кращих практик. «Приватбанк»

The essence of the study and the organization and methods of state financial control in JSC CB "Privatbank" are considered. The results of the study reveal the organization and methods of state financial control in JSC CB "Privatbank", an analysis of existing approaches and the development of recommendations for improving the financial control process taking into account modern requirements and best practices. "Privatbank"
Keywords: державний фінансовий контроль; state financial control