Поняття державного контролю у сфері господарської діяльності (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 84096) - Никитченко, Наталія Валеріївна (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
У роботі здійснено дослідження правової природи державного контролю у сфері господарської діяльності та надано визначення його поняття з точки зору господарсько-правової науки.

The work studies the legal nature of state control in the sphere of economic activity and provides a definition of its concept from the point of view of economic and legal science.
Keywords: державний контроль; господарська діяльність; state control; economic activity