Облік і оподаткування прибутку підприємства - Карплюк, Марія Миколаївна (Ірпінь, 2025)
У магістерській роботі теоретично обґрунтовано та вдосконалено заходи щодо оптимізації обліку та оподаткування прибутку підприємства. За результатами дослідження сформульовано практичні рекомендації щодо вдосконалення обліку та оподаткування прибутку підприємств, що можуть бути використані у фінансовій діяльності бізнесу.

The master's thesis theoretically substantiates and improves measures to optimize accounting and taxation of enterprise profits. Based on the results of the study, practical recommendations are formulated to improve accounting and taxation of enterprise profits, which can be used in the financial activities of businesses.
Keywords: прибуток підприємства; бухгалтерський облік; фінансова звітність; податкове регулювання; податок на прибуток; оптимізація оподаткування; фінансова аналітика; enterprise profit; accounting; financial reporting; tax regulation; corporate income tax; tax optimization; financial analytics