Розробка та оцінка ефективності автоматизованого тестування за допомогою PyTest - Лопатка, Денис Вікторович (Ірпінь, 2026)
Проаналізовано існуючі підходи до автоматизації тестування; обґрунтувати використання PyTest; реалізовано конвеєр аналізу TXT/PDF-документів, визначено правила класифікації помилок за критичністю та порогові критерії прийняття тестових рішень; сформовано показники для оцінювання ефективності.

Existing approaches to testing automation were analyzed; the use of PyTest was justified; a TXT/PDF document analysis pipeline was implemented, rules for classifying errors by criticality and threshold criteria for making test decisions were determined; indicators were formed for evaluating effectiveness.
Keywords: PyTest; автоматизоване тестування; Windows; нефронтендні системи; NLP; LanguageTool; spaCy; критичність помилок; порогові критерії; PyTest; automated testing; Windows; non-frontend systems; NLP; LanguageTool; spaCy; error severity; threshold criteria