Фінансова статистика - Краєвський, Володимир Миколайович; Параниця, Надія Володимирівна; Остапенко, Яна Олександрівна (Університет державної фіскальної служби України, 2018)
Навчальний посібник охоплює основні теми дисципліни «Фінансова статистика». З його допомогою студенти матимуть змогу опанувати необхідний теоретичний матеріал із запропонованих тем і виробити практичні уміння та навички обробки статистичної інформації у фінансовій сфері економіки. Видання розраховане на студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, аспірантів, викладачів, широкого кола фахівців фінансової сфери.
Keywords: предмет фінансової статистики; методи фінансової статистики; показники фінансової статистики; сектори економіки; економічні операції; subject of financial statistics; methods of financial statistics; indicators of financial statistics; economic sectors; economic operations