Підвищення продуктивності праці персоналу на підприємстві - Канцур, Інна Григорівна; Любченко, Владислав Сергійович (Центр фінансово-економічних наук. досліджень, 2018)
Розглядаються напрями підвищення продуктивності праці на підприємстві та фактори її зростання. Акцентовано увагу на тому, що особливе значення підвищення продуктивності праці персоналу на підприємстві належить мотивації праці, як у матеріальній, так і в нематеріальній формі.

The directions of increase of productivity at the enterprise and factors of its growth are considered. The emphasis is placed on the fact that the particular importance of increasing the productivity of personnel at the enterprise belongs to the motivation of labor, both in material and in immaterial form.
Keywords: персонал; трудові ресурси; продуктивність праці; мотивація; управління персоналом; increase; of labor productivity; of the personnel at the enterprise