Особливості оподаткування електроенергії при здійсненні ЗЕД - Копотько, Іван Олександрович; Kopotko, Ivan Oleksandrovych (Ірпінь, 2023)
Дослідження полягає в розкритті особливостей оподаткування електроенергії при здійсненні зовнішньоекономічної діяльності

The research consists in revealing the peculiarities of electricity taxation in the implementation of foreign economic activity
Features of taxation of electricity in the implementation of foreign economic activity
Keywords: митні формальності; митний контроль; оподаткування; електроенергія; зовнішньоекономічна діяльність; customs formalities; customs control; taxation; electricity; foreign economic activity