Збірник наукових праць Університету державної фіскальної служби України - Університет державної фіскальної служби України (Університет державної фіскальної служби України, 2019)
У науковому журналі можуть публікуватися основні наукові результати дисертацій здобувачів наукових ступенів і досліджень претендентів на присвоєння вчених звань. Науковий журнал є електронним виданням, його формування здійснюється на платформі OJS. Усі опубліковані наукові статті отримують цифровий ідентифікатор об’єкта DOI. Науковий журнал є науковим економічним рецензованим виданням. Матеріали, що надходять для публікації в журналі, рецензують члени редакційної колегії, розглядають і рекомендують до друку Вченою радою Державного податкового університету.

The scientific journal may publish the main scientific results of the dissertations of applicants for academic degrees and research of applicants for academic titles. The scientific journal is an electronic publication, its formation is carried out on the OJS platform. All published scientific articles receive a digital object identifier (DOI). The scientific journal is a scientific economic peer-reviewed publication. Materials submitted for publication in the journal are reviewed by members of the editorial board, considered and recommended for publication by the Academic Council of the State Tax University.
Keywords: науковий збірник, наукові статті, результати наукових досліджень; scientific collection, scientific articles, results of scientific research