Український економічний часопис - Державний податковий університет (Ірпінь : Видавничий дім «Гельветика», 2023)
У виданні вміщені наукові статті, присвячені актуальним проблемам економіки. Науковий журнал започатковано з метою опублікування результатів наукових досліджень з питань теорії і практики фінансів, бухгалтерського обліку, оподаткування та інших напрямів економічної науки. Для науковців, викладачів, аспірантів, студентів та всіх, хто цікавиться науковими дослідженнями у сфері економіки.

The publication contains scientific articles, devoted to actual problems of the economy. The scientific journal was founded to publish the results of scientific research on the theory and practice of finance, accounting, taxation and other areas of economic science. For researchers, lecturers, graduate students, students and everyone interested in research in the field of economics.
Keywords: проблеми економіки, теорія фінансів, бухгалтерський облік, оподаткування.; economic problems, theory of finance, accounting, taxation.