Організація тренувального процесу в гирьовому спорті під час підготовчого періоду (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 89973) - Лаврентьєв, Олександр Миколайович (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
В роботі розглядаються питання побудови тренувального процесу в гирьовому спорті у підготовчому періоді, формування навантажень, використання технічних елементів і вправ для удосконалення спортивної майстерності. Проведений аналіз побудови тренувального процесу спортсменів гирьовиків факультету податкової міліції Національного університету державної податкової служби України.

The work considers the issues of building a training process in weightlifting in the preparatory period, the formation of loads, the use of technical elements and exercises to improve sportsmanship. An analysis of the construction of the training process of weightlifters of the Faculty of Tax Police of the National University of the State Tax Service of Ukraine was conducted.
Keywords: підготовчий період; гирьовик; макроцикл; мезоцикл; мікроцикл; transition period of preparation; weight lifter; macro cycle; monocycle; micro cycle