Окремі питання розслідування кіберзлочинів та забезпечення національної безпеки - Сіренко, Оксана Володимирівна (Ін-т законодавства Верховної Ради України, 2018)
У даній статті визначено окремі питання розслідування кіберзлочинів та забезпечення національної безпеки. Також визначено види експертизи комп’ютерної техніки. This article identifies specific issues for investigating cybercrime and ensuring national security. The types of examination of computer equipment are also defined.
Keywords: розслідування, кіберзлочини, національна безпека, стратегія, кібербезпека, правоохоронні органи, інформація, держава, розслідування, злочинів, компютерно-технічна експертиза.; investigation, cybercrime, national security, strategy, cyber security, law enforcement agencies, information, state, investigation, crimes, computer-technical expertise.