Облік і контроль операцій трансфертного ціноутворення на засадах податкового комплаєнсу - Муравський, Олександр Юрійович (ДПУ, 2024)
У дисертації здійснено концептуалізацію теоретико-методичного та прикладного механізму обліку і контролю операцій трансфертного ціноутворення на засадах податкового комплаєнсу для побудови якісно нового рівня відносин в системі "суб’єкти господарювання - податкові органи".

The dissertation conceptualized the theoretical-methodical and applied mechanism of accounting and control of transfer pricing operations on the basis of tax compliance in order to build a qualitatively new level of relations in the "business entities - tax authorities" system.
Keywords: трансфертне ціноутворення; контрольовані операції; принцип «витягнутої руки»; трирівнева звітність; податкові ризики; податковий контроль і аудит; податковий комплаєнс; transfer pricing; controlled transactions; arm's length principle; three-level reporting; tax risks; tax control and audit; tax compliance