Контрольно - перевірочна робота діяльності не прибуткових установ та організацій - Горбач, Андрій Володимирович (Ірпінь, 2026)
Кваліфікаційна робота досліджує теоретичне обґрунтування та розроблення науково-практичних рекомендацій щодо удосконалення контрольно-перевірочної роботи діяльності неприбуткових установ і організацій на основі розвитку системи бухгалтерського обліку

The qualification work explores the theoretical substantiation and development of scientific and practical recommendations for improving the control and verification work of non-profit institutions and organizations based on the development of the accounting system
Keywords: неприбуткові установи; контрольно-перевірочна робота; бухгалтерський облік; внутрішній контроль; фінансовий стан; ризик-орієнтований підхід; Державний податковий університет; non-profit institutions; audit work; accounting; internal control; financial condition; risk-based approach; State Tax University