Установлення місцезнаходження радіоелектронного засобу - Луцик, Василь Васильович (ДВНЗ «Запорізький національний університет», 2014)
Стаття присвячена характеристиці такої негласної слідчої (розшукової) дії, як установлення місцезнаходження радіоелектронного засобу. У ній розглянуто процесуальні особливості проведення цієї НСРД, її об’єкти, проведено розмежування між негласною слідчою (розшуковою) дією і тимчасовим доступом до речей і документів що містять інформацію, яка знаходиться в операторів та провайдерів телекомунікацій.

The article is devoted to the characteristics of such a covert investigative (search) action as establishing the location of a radio-electronic device. It considers the procedural features of conducting this NSRD, its objects, and distinguishes between a covert investigative (search) action and temporary access to things and documents containing information held by telecommunications operators and providers.
Keywords: негласна слідча (розшукова) дія; радіоелектронний засіб; білінг; ndercover investigative (searсһ асtivity) action; radio-electronic device; billing