Державна політика щодо виховання культури здоров’я - Клименко, Володимир Миколайович; Klymenko, Volodymyr Mykolayovych (Ірпінь, 2023)
Характеристика державної політики у сфері виховання культури здоров’я; дослідження особливості сучасного розвитку державної політики виховання культури здоров’я в регіонах України.

Characteristics of state policy in the field of health culture education; research of peculiarities of modern development of state policy of education of health culture in regions of Ukraine.
State policy on fostering a culture of health
Keywords: держава; політика; суспільство; культура; здоров’я; state; politics; society; culture; health