Пріоритетні напрямки розвитку правоохоронної діяльності в Україні у сучасних умовах - Державний податковий університет; Навчально-науковий інститут економічної безпеки та митної справи (Державний податковий університет, 2025)
У збірнику тез матеріалів студентської інтернет-конференції автори представили широкий спектр результатів наукових досліджень щодо застосування спеціальних засобів самозахисту. Розглянуто актуальні проблеми.
Keywords: правоохоронна діяльність; правоохоронні органи; law enforcement activities; law enforcement agencies