Експортно-імпортні операції (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 89708) - Белінська, Яніна Василівна; Коляда, Олена Володимирівна; Назаров, Микола Ігорович; Чернова, Ольга Вадимівна; Юр’єва, Поліна Борисівна (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Тематичний зміст навчального посібника дає можливість отримати системні знання щодо розуміння сутності та видів експортно-імпортних операцій, оцінювання сучасного стану експортно-імпортної оцінки діяльності України та ін.

The thematic content of the textbook provides an opportunity to obtain systemic knowledge on understanding the essence and types of export-import operations, assessing the current state of export-import assessment of Ukraine's activities, etc.
Keywords: зовнішня торгівля; світовий ринок; товари; послуги; експорт; імпорт; foreign trade; world market; goods; services; export; import