Управління проєктами розвитку бізнесу з врахуванням життєвого циклу компанії «Нова Пошта» - Нерознак, Мар’яна Олександрівна (Ірпінь, 2025)
У рамках даної роботи був проведений комплексний аналіз дослідження діяльності ТОВ «Нова Пошта», проєктів життєвого циклу компанії і планування та реалізацію проєктів, їх ризиків та управління ними.

As part of this work, a comprehensive analysis of the activities of Nova Poshta LLC, the company's life cycle projects, and the planning and implementation of projects, their risks, and their management were conducted.
Keywords: життєвий цикл; інвестиційні проєкти; Нова Пошта; підприємство; управління проєктами; life cycle; investment projects; Nova Poshta; enterprise; project management