Роль Служби безпеки України та підвідомчих їй органів у забезпечені фінансової безпеки держави - Браславець, Ірина Вікторівна; Костючик, Дарина Михайлівна; Шакірова, Олена Вадимівна (Ірпінь, 2018)
Матеріали тез пов’язані з розглядом фінансової безпеки держави, ефективне функціонування якої здійснюється через налагоджений механізм правоохоронних органів.

The materials of the theses are related to the consideration of the financial security of the state, the effective functioning of which is carried out through the established mechanism of law enforcement agencies.
Keywords: фінансова безпека, економічна безпека, захист економічного потенціалу, захист фінансової системи, Служба безпеки.; financial security, economic security, protection of economic potential, protection of the financial system, Security service.