Соціальнокомунікаційний потенціал сторітеллінгу в економічному подкастингу - Кручко, Людмила Йосипівна (Ірпінь, 2025)
У роботі розкрито зміст дослідження впливу техніки сторітелінгу в економічному подкастингу на підвищення ефективності соціальних комунікацій у цифровому світі. Одержані результати можуть бути використані під час викладання дисципліни “Економічного подкастингу та блогінгу”, “Медійних стартапів” та “Економічна колумністика”

The work reveals the content of the study of the impact of storytelling techniques in economic podcasting on increasing the effectiveness of social communications in the digital world. The results obtained can be used when teaching the disciplines of “Economic Podcasting and Blogging”, “Media Startups” and “Economic Columnism”
Keywords: аудіовізуальне мистецтво; економічний подкаст; звуковий дизайн; інтерактивність; комунікаційні технології; креативні індустрії; медіаграмотність; скрипт подкасту; соціальні комунікації; сторітелінг; цифрові аудіоформати; цифрові медіа; audiovisual art; economic podcast; sound design; interactivity; communication technologies; creative industries; media literacy; podcast script; social communications; storytelling; digital audio formats; digital media