Відродження довіри до права як показник ефективності правового моніторингу - Шевченко, Анатолій Євгенійович; Старостюк, Алла Вікторівна (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2019)
Виявлення можливостей відродження довіри до права як результату ефективного процесу здійснення правового моніторингу. Порушується питання необхідності подолання ознак «радянської людини» та формування нових якостей людини сучасної, що є неможливим без відновлення довіри до права та його цінностей.

Identify opportunities for restoring trust in law as a result of an effective legal monitoring process. The question arises of the necessity of overcoming the features of the "Soviet man" and the formation of new qualities of the modern man, which is impossible without restoring confidence in the law and its values.
Revival of trust to the right as the indicator of efficiency oflegal monitoring
Keywords: довіра; право; свобода; відповідальність; праворозуміння; рівність; справедливість; відродження; держава; правовий закон; влада; суспільні відносини; громадянин; trust; Law; Freedom; Responsibility; Legal Understanding; Equality; Justice; Revival; State; Legal Law; Power; Public Relations; Citizen