Засіб відстеження та упорядкування доходів і витрат - Кіреу, Дмитро Русланович (Ірпінь, 2026)
У рамках виконаної роботи було проведено комплексне дослідження, проєктування та реалізацію системи управління особистими фінансами FinPal, яка поєднує в собі сучасні технології розробки програмного забезпечення, раціональні архітектурні принципи та інтелектуальні компоненти для автоматизації ключових операцій. У процесі дослідження проаналізовано підходи до створення десктопних додатків, вивчено актуальні інструменти та технології для побудови фінансових систем, після чого реалізовано повнофункціональний застосунок, здатний забезпечувати користувача інтуїтивним інтерфейсом, високою продуктивністю та глибокими аналітичними можливостями.

As part of the work performed, a comprehensive study, design and implementation of the FinPal personal finance management system was carried out, which combines modern software development technologies, rational architectural principles and intelligent components for automating key operations. In the process of research, approaches to creating desktop applications were analyzed, relevant tools and technologies for building financial systems were studied, after which a fully functional application was implemented, capable of providing the user with an intuitive interface, high performance and deep analytical capabilities
Keywords: інформаційна система; контроль витрат; інтелектуальна система.; information system; cost control; intelligent system