Вплив розвитку «розумних міст» на економічну динаміку регіону - Бойченко, Олександр Валерійович (Ірпінь, 2026)
Дослідження базується на обґрунтуванні напрямів підвищення ефективності розвитку туристично-рекреаційного комплексу Львівської області на основі оцінювання його ресурсного потенціалу, сучасного стану та виявленні резервів зростання.

The study is based on substantiating the directions for increasing the efficiency of the development of the tourist and recreational complex of the Lviv region based on assessing its resource potential, current state, and identifying growth reserves.
Keywords: туристично-рекреаційний комплекс; регіональний розвиток; туризм; рекреаційні ресурси; туристична інфраструктура; дестинації; соціально-економічний розвиток регіону; інвестиційна привабливість; сталий розвиток; післявоєнне відновлення; tourism and recreation complex; regional development; tourism; recreational resources; tourism infrastructure; destinations; socio-economic development of the region; investment attractiveness; sustainable development; post-war recovery