Зовнішній державний борг України та його вплив на фінансову безпеку держави - Балаба, Анастасія Георгіївна (Ірпінь, 2025)
У роботі автор дослідив теоретичні засади зовнішнього державного боргу в системі фінансової безпеки держави, проаналізував сучасний стан зовнішнього державного боргу України та його вплив на боргову складову фінансової безпеки. У третьому розділі були наведені напрями покращення врегулювання зовнішніх боргових зобов'язань з дотриманням фінансової безпеки України

In the work, the author investigated the theoretical foundations of external public debt in the system of financial security of the state, analyzed the current state of external public debt of Ukraine and its impact on the debt component of financial security. The third section presented directions for improving the settlement of external debt obligations while maintaining the financial security of Ukraine
Keywords: фінансова підтримка; державні програми; економічна нестабільність; підприємство; financial support; government programs; economic instability; enterprise