Порівняльний аналіз фреймворків для розробки вебдодатків - Ярчук, Давід Васильович; Yarchuk David Vasylovych (Ірпінь, 2024)
Дослідження функціональності, продуктивності та спільноти кожного фреймворку. Детальний розгляд чинників впливу на розробку веб додатків. Визначення ключових аспектів, що впливають на успішність проектів. Встановлення зв'язку між вибором фреймворку та якістю розробки веб додатків. Аналіз впливу фреймворку на результативність та функціональність веб додатків. Розробка та оцінка нових підходів використання фреймворків. Створення та аналіз нових методик розробки веб додатків, із застосуванням вибраних фреймворків.

Investigating the functionality, performance, and community of each framework. Detailed examination of factors influencing web application development. Identifying key aspects that impact the success of projects. Establishing a connection between the choice of framework and the quality of web application development. Analysing the framework's impact on the performance and functionality of web applications. Development and evaluation of new approaches to using frameworks. Creating and analysing new methods for web application development using selected frameworks.
Comparative analysis of frameworks for web application development
Keywords: фреймворк; ORM; веб додаток; Django; Node.js; framework; ORM; web application; Django; Node.js