Основні напрями вдосконалення зовнішньоекономічної політики як складової стратегії розвитку економіки держави (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 82738) - Боднарчук, Олег Григорович; Боднарчук, Оксана Іванівна (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
У статті розглядаються основні теоретичні підходи до визначення поняття «зовнішньоекономічна політика», до його сутності та ролі на сучасному етапі розвитку світової торгівлі. Досліджено основні напрями щодо вдосконалення зовнішньоекономічної політики України в контексті інтеграції в загальноєвропейський економічний простір.

The article examines the main theoretical approaches to defining the concept of "foreign economic policy", its essence and role at the current stage of world trade development. The main directions for improving Ukraine's foreign economic policy in the context of integration into the pan-European economic space are investigated.
Keywords: зовнішньоекономічна діяльність; державна політика; зовнішньоекономічна політика держави; foreign economic activity; state policy; foreign economic policy of the state