Складання цивільно-правових документів - Обривкіна, Оксана Миколаївна (Державний податковий університет, 2024)
Практикум підготовлений відповідно до робочої програми навчальної дисципліни «Складання цивільно-правових документів» з метою формування у здобувачів системи теоретичних знань і практичних навичок зі складання цивільно-правових документів. Практикум розроблений як універсальний посібник для проведення семінарських і практичних занять. Він містить план семінарських занять, питання для самоконтролю знань, тестові завдання, ситуаційні завдання, практичні завдання, словник юридичних термінів і список використаних джерел. Він допоможе здобувачам закріпити отриманні знання й оволодіти практичними навичками, необхідними в майбутній професійній діяльності. Запропонований практикум розраховано на правників, здобувачів, викладачів та аспірантів.
Keywords: цивільно-правові документи; процесуальні документи; касаційне провадження