Збірник наукових праць Державного податкового університету - Державний податковий університет (Видавничий дім «Гельветика», 2024)
Збірник наукових праць Державного податкового університету є електронним науковим виданням, у якому публікуються результати актуальних досліджень науковців, викладачів, докторантів, аспірантів і здобувачів вищої освіти. Видання висвітлює проблеми економіки, фінансів, оподаткування, публічного управління, права та суміжних галузей науки. Матеріали збірника спрямовані на розвиток наукової думки, удосконалення теорії і практики державного управління та формування сучасних підходів до вирішення соціально-економічних викликів. Збірник розрахований на науковців, практиків, викладачів і студентів.

The Collection of Scientific Papers of the State Tax University is an electronic scientific publication that presents the results of current research conducted by scholars, lecturers, doctoral and postgraduate students, and higher education applicants. The publication covers issues of economics, finance, taxation, public administration, law, and related fields of science. The materials aim to develop scientific thought, improve theory and practice of public governance, and promote modern approaches to addressing socio-economic challenges. The collection is intended for researchers, practitioners, educators, and students.
Keywords: науковий збірник; наукові статті; результати наукових досліджень; scientific collection; scientific articles; results of scientific research