Обліково-аналітичні й статистичні методи та моделі в оподаткуванні, бізнесі, економіці - Державний податковий університет (Державний податковий університет, 2026)
До збірника увійшли тези доповідей учасників ХХІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Обліково-аналітичні й статистичні методи та моделі в оподаткуванні, бізнесі, економіці». Вони охоплюють широкий спектр проблем з різноманітних аспектів: моделювання соціально-економічних процесів і статистичного аналізу, застосування прикладних обліково-аналітичних методів і систем у бізнесі. Збірник буде корисним студентам, науковцям-початківцям, усім, хто цікавиться сучасним станом моделювання та статистичного аналізу в економіці, фінансах, сфері податкових відносин з метою прийняття ефективних управлінських та інвестиційно-фінансових рішень, розподілу й оптимізації ресурсів, аналізу обробки даних, прогнозування результатів нововведень тощо.
Keywords: обліково-аналітичні методи; статистичний аналіз; економічне моделювання; соціально-економічні процеси; оподаткування; бізнес-аналітика; фінанси; управлінські рішення; інвестиційні рішення; оптимізація ресурсів; обробка даних; прогнозування; економічні системи; прикладні статистичні методи; інформаційні системи в бізнесі; accounting and analytical methods; statistical analysis; economic modeling; socio-economic processes; taxation; business analytics; finance; managerial decision-making; investment decision-making; resource optimization; data processing; forecasting; economic systems; applied statistical methods; business information systems