Методологія доказування фактів легалізації злочинних доходів: українсько-казахський досвід - Чигрина, Галина Леонідівна (Видавництво Ліра-К, 2021)
У тезах, на прикладі порівняння кримінального законодавства України та Республіки Казахстан, окреслені проблемні питання кваліфікації та визначені критерії забезпечення ефективності доказування фактів легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом.

The theses identify and determine problematic issues and criteria for ensuring the effectiveness of proving the facts of the criminal incomes legalization on the example of comparing the criminal legislations of Ukraine and the Republic of Kazakhstan.
Keywords: докази; доказування; легалізація злочинних доходів; досудове розслідування; міжнародні слідчо-оперативні групи; evidence; proving; legalization of criminal profits; pre-trial investigation; international investigative and operational groups