Розробка системи фінансового моніторингу банку на основі інноваційних технологій - Завгородня(Зінченко), Ольга Володимирівна (Ірпінь, 2025)
Досліджено вплив воєнного стану на фінансову стабільність банківської системи України. Визначено ключові ризики, з якими стикаються банки, та розглянуто механізми їх подолання. Запропоновано заходи для забезпечення фінансової стійкості в умовах нестабільності.

The study examines the impact of martial law on the financial stability of Ukraine's banking system. Key risks faced by banks are identified, and mechanisms for overcoming them are analyzed. Measures to ensure financial resilience in unstable conditions are proposed.
Keywords: фінансовий моніторинг; штучний інтелект; ризик легалізації доходів; відмивання коштів; протидія легалізації доходів; система запобігання та протидії легалізації; financial monitoring; artificial intelligence; risk of income legalization; money laundering; counteraction to income legalization; prevention and counteraction system against legalization