Джерела формування основних складових власного капіталу підприємства - Мельник, Олена Володимирівна (Університет державної фіскальної служби України, 2019)
У тезі розглядаються основні джерела формування власного капіталу.

The thesis examines the main sources of equity capital formation.
Keywords: власний капітал підприємства; equity capital of the enterprise