Поняття та сутність процесуальної форми в теорії кримінального процесу - Лугіна, Наталія Анатоліївна (Інститут законодавчих передбачень і правової експертизи, Інститут держави і права імені В. М. Корецького НАН України, 2012)
У статті досліджено поняття та сутність процесуальної форми в теорії кримінального процесу.

Іn the article investigational a concept and essence of judicial form is in the theory of criminal process.
Keywords: процесуальна форма; провадження; історична форма; judicial form; realization; historical form