English Grammar for Law Students - Онучак, Людмила Володимирівна; Гомон, Наталія Володимирівна; Дружченко, Тетяна Петрівна; Дьома, Наталія Сергіївна; Куліш, Ганна Вікторівна; Літкович, Юлія Вікторівна; Стародуб, Інна Миколаївна (Університет ДФС України, 2016)
Навчальний посібник призначений для поглиблення знань студентів-правників з граматики англійської мови, збільшення лексичного запасу фаховими термінами, а також формування навичок використання отриманих знань в основних видах мовленнєвої діяльності. Граматичні вправи та завдання розроблені з опорою на юридичну та ділову лексику, що сприяє формуванню необхідних вмінь та навичок здійснення успішної іншомовної комунікації в умовах спеціально-наукового дискурсу.

Розрахований на студентів вищих юридичних навчальних закладів. The study guide is intended for deepening the knowledge of law students in English grammar, increasing the vocabulary of professional terms, as well as forming the skills of using the acquired knowledge in the main types of speech activity. Grammatical exercises and tasks are developed based on legal and business vocabulary, which contributes to the formation of the necessary skills and abilities for successful foreign language communication in the conditions of special scientific discourse. Designed for students of higher law schools.
Граматика англійської мови для студентів-правників
Keywords: граматика; англійська мова; студенти-правники; grammar; English language; law students