Фінансова стабільність банківської системи України та шляхи її забезпечення - Дирда, Ангеліна Миколаївна (Ірпінь, 2025)
Одержані результати можуть бути використані в практичній діяльності банків та регуляторних органів для покращення фінансової стабільності та ефективності функціонування банківської системи України, а також для розробки стратегій і програм стабілізації та розвитку банківського сектора

The results obtained can be used in the practical activities of banks and regulatory authorities to improve the financial stability and efficiency of the banking system of Ukraine, as well as to develop strategies and programs for the stabilization and development of the banking sector
Keywords: фінансова стабільність; банківська система; послуга; банківська установа; пасив; капітал; кредитний портфель; financial stability; banking system; service; banking institution; liabilities; capital; loan portfolio