Ключові тенденції ринку цінних паперів в Україні - Вергелюк, Юлія Юріївна; Ганцяк, Михайло Олегович (ЧННІ «Університет банківської справи», 2019)
Розглянуто ключові параметри розвитку ринку цінних паперів в Україні та визначено основні проблеми.

The key parameters of the securities market development in Ukraine are considered and the main problems are identified.
Keywords: ринок цінних паперів; фінансові інструменти; цінні папери; фондова біржа; securities market; financial instruments; securities; stock exchange