Захист веб застосунків від DDoS-атак за допомогою хмарних сервісів Azure. - Іскра, Денис Миколайович (Ірпінь, 2026)
Дослідження та розробка ефективних методів захисту веб застосунків від DDoS-атак з використанням хмарних сервісів Microsoft Azure; Методи та засоби захисту веб застосунків від DDoS-атак із використанням сервісів Microsoft Azure; підхід та етапи впровадження комплексної системи захисту веб застосунку від DDoS-атак із використанням хмарних сервісів Microsoft Azure.

Research and development of effective methods for protecting web applications from DDoS attacks using Microsoft Azure cloud services; Methods and tools for protecting web applications from DDoS attacks using Microsoft Azure services; Approach and stages of implementing a comprehensive system for protecting a web application from DDoS attacks using Microsoft Azure cloud services.
Keywords: веб застосунок; DDoS-атаки; інформаційна безпека; хмарні обчислення; Microsoft Azure; Azure DDoS; Protection; Azure Front Door; Azure; web application; DDoS attacks; information security; cloud computing; Microsoft Azure; Azure DDoS Protection; Azure Front Door; Azure