Криміналістика (у питаннях та відповідях) - Цимбал, Петро Васильович; Кузьменко, Олена Валеріївна; Антонюк, Анастасія Борисівна; Омельчук, Любов Василівна (Університет державної фіскальної служби України, 2021)
Навчальний посібник спрямований на поглиблене вивчення тактики та методики проведення слідчих (розшукових) дій, а також набуття знань та формування практичних навичок при вирішенні відповідних завдань, що пов’язані з розслідуванням кримінального правопорушення. Буде корисним не тільки для здобувачів вищої освіти, а й стануть у нагоді викладачам закладів вищої освіти, аспірантам, працівникам правоохоронних органів та іншим фахівцям, діяльність яких пов’язана з розслідуванням кримінальних правопорушень, тактичних прийомів проведення слідчих (розшукових) дій, використанням їх результатів у кримінальному судочинстві.
Keywords: криміналістика; слідчі розшукові дії; кримінальне правопорушення; criminology; investigative actions; criminal offense