Діджиталізація митниці як засіб зміцнення економічної безпеки - Микитенко, Тетяна Владиславівна; Борса, Вадим Вікторович (Університет ДФС України, 2019)
Проаналізована ефективність функціонування Державної митної служби України, яка залежить від митно-інформаційної інфраструктури, наявних та перспективних інформаційно-комунікаційних засобів опрацювання великих потоків різнотипної інформації, представлення результатів їх аналітичного опрацювання та прийнятих на їх основі управлінських рішень.

The thesis analyzes the efficiency of functioning of the State Customs Service of Ukraine, which depends on the customs information infrastructure, existing and promising information and communication tools for processing large flows of various types of information, presenting the results of their analytical processing and management decisions made on their basis.
Keywords: діджиталізація; електронна митниця; електронна митниця; електронний чек; єдине вікно; митно-інформаційна інфраструктура; економічна безпека; digitalization; electronic customs; electronic customs; electronic check; single window; Customs Information Infrastructure; economic security