Обстановка вчинення крадіжок, грабежів та розбійних нападів неповнолітніми як елемент криміналістичної характеристики - Сіренко, Оксана Володимирівна (НУДПСУ, 2012)
У даній публікації визначено особливості обстановки вчинення крадіжок, грабежів та розбійних нападів неповнолітніми як елемент криміналістичної характеристики. Також визначено способи вчинення грабежів і розбоїв. This publication identifies the peculiarities of the situation of committing thefts, looting and robberies by juveniles as an element of forensic characteristics. Methods of looting and robbery are also defined.
Keywords: крадіжка, грабіж, розбій, неповнолітні, криміналістична характеристика, злочини, суспільне небезпечне діяння, розкриття і розслідування злочину.; theft, looting, robbery, juveniles, forensic characteristics, crimes, social hazardous acts, disclosure and investigation of crime.