Шляхи реалізації державної стратегії зміцнення економічної безпеки України - Мартиненко, Валентина Віталіївна (Національний університет ДПС України, 2015)
У даному матеріалі визначено заходи забезпечення реалізації державної стратегії зміцнення економічної безпеки України.

This material is defined measures to ensure the implementation of the state strategy for strengthening Ukraine's economic security.
Keywords: економічна безпека; зміцнення; державна стратегія; органи влади; economic security; strengthening; state strategy; authorities