Принципи мінімізації забруднення навколишнього природного середовища при поводженні з твердими побутовими відходами в Україні - Самойлов, Олександр Олександрович; Самойлова, Ірина Іванівна (Нац. академія аграрних наук України, 2020)
Дотримання принципів мінімізації забруднення навколишнього природного середовищ при управлінні твердими побутовими відходами призведе до поліпшення екологічної ситуації та санітарного стану населених пунктів країни, забруднення ґрунтів, викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря та мінімізації відходів.

Adherence to the principles of minimizing environmental pollution in the management of solid waste will improve the environmental situation and sanitation of settlements, soil pollution, emissions of pollutants into the atmosphere and minimize waste.
Keywords: принципи; навколишнє природне середовище; тверді побутові відходи; principles; environment; solid waste