Адміністративно-правове регулювання у сфері соціального захисту прав дітей (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 86624) - Боднарчук, Оксана Іванівна (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Досліджено та визначено особливості адміністративно-правового регулювання соціального захисту прав дітей; виявлено недоліки у цій сфері та обґрунтовано пропозиції та рекомендації щодо удосконалення чинного законодавства.

The features of the administrative and legal regulation of the social protection of children's rights have been researched and identified; shortcomings in this area have been identified and proposals and recommendations for improving the current legislation have been substantiated.
Keywords: адміністративно-правове регулювання; соціальний захист прав дітей; administrative and legal regulation; social protection of children's rights